+86-523-82995586 / +86-150 5236 6306

Контактирајте нас

Ксингхуа Каилонг од нерђајућег челика производи Цо., Лтд

Адреса : Донгбеи индустријски Парк, Даинан град, округ Ксингхуа, Таизхоу град, Јиангсу провинције, ЦН

Тел : + 86-523-82995586

Факс : + 86-523-82995486

Директор : Гавин Динг

Е-маил : gavin.kailong@gmail.com

Изложба

Дом > Изложба > Садржај

Уже инспекцију Додај стопа 90% и електрични алат!

Нантонг град, покрајина Јиангсу, Кина завода за квалитет и стручни надзор најавио провинцијски инспекцију резултати приказа, дегустацијом производа и 93.6% за уже, проверава електрични алат и 94.4% за, националним надзорним и континуирано пролази стопа поправила у односу на прошле године.

Нантонг град као један од зице и напајања алатке индустрија, са одређеним бројем предузећа и производњу скале. Међу њима, уже излазна проузрочио земље скоро 70%, тренутни доказа и скоро 130 предузећа, углавном малих и средњих предузећа. Ентерприсе менаџмент ниво квалитета, квалитета особља и низак капацитет, висок квалитет производа и могућности развојем нових сорти и ограничењима и донекле утичу на производ видљивост и конкурентност у индустрији. Напајање алат произвођача, са више од више од 100, само 195 обавезна за цертификацију више од 20 предузећа у периоду од ваљаност цертификата (остатак опозива, отказивање или суспензија). Ови производи форензике, у поређењу са страним добро познатих брендова, тамо је велики размак, стабилност квалитета производа, конкурентност јасно неадекватно.

За надоградњу Нантонг уже и електрични алат производи од опште квалитетни ниво, промовише тањир индустрији здравствене брзог развоја, ове године yилаи, Нантонг квалитета затвор савета повећан има на два велики тањир индустрију Водич за подршку напора, времена су теме конференције, позвао је Ентерприсе побољша и пажњу субјект је одговорност свести, и свести квалитета производа и законских прописа свести, позвани квалитета технолошки стручњаци за саветодавну саветовање , помози ентерприсе озбиљно пронаћи анализу разлога и репарације мере имплементације и праћење Прегледај производе, пуна игра јавни сервис платформа улогу, центар уже инспекцију користите, Покрајински центар за аутоматско тестирање контрола процеса производа, Инспекција квалитета и друге техничке подршке пристајање електрични алат. У међувремену, Нантонг град квалитета надзора бироа такође повећање интензитета надзора није била квалификована да се бави, до сада, су под истрагом и средили уже производа надзор и инспекцију неквалификованих административне казне случајева 4.


Дом | о нама | Производи | Новости | Изложба | Контактирајте нас | Повратне информације | Мобилни телефон | XML | Главна страница

TEL: +86-523-82995586 / +86-150 5236 6306  E-mail: sales.kailong@gmail.com

Цопyригхт © Ксингхуа Каилонг од нерђајућег челика производи Цо., Д.о.о. сва права задржана.